Phuket
Nou, ik ben op Phuket en kijk mijn ogen uit hier. De vlucht viel reuze mee want ik had 3 stoelen tot mijn beschikking en er zat een aardige of beter gezegd er lag een Noor achter me, die me aardig bezig hield tot dat hij vertelde dat hij in de oil and gas industry zit maar Brunel niet kent. :)Natuurlijk heb ik meteen op Bangkok airport allerlei bakjes gesneden fruit gekocht, hahaha mijn ding fruit.Ik ben gisteren met Inge en Jan mee op de brommer geweest, die hebben me ook zooo hartelijk ontvangen,echt top.Nu hebben we er al een wandeltocht naar een ander strand opzitten en gaan we straks weer op de brommer op pad.Moet wel bij Jan achterop want ik kan niets besturen wat harder daneen fiets gaat,erg he.Ja Jan, dat is een leuke man,heeft Inge goed uitgezocht hoor.Het is hier zo mooi en lekker warm. Ik heb een mooi huisje tot mijn beschikking en voel me top.We staan te trappelen om weg te gaan dus dag mensen in de kou.Het is trouwens 13:03 hier nu.
Hi lady, goed om te lezen dat de eerste indrukken goed zijn. De vlucht begon al top met drie stoelen en een Noor in je nek.......... En dan het leuke ontvangst van Inge en Jan. Geniet er lekker van en tot mails!
Ingrid
Hoi Haidy, fijn om te lezen dat je het tot nu toe heel leuk hebt, groetjes aan Inge en Jan. geniet ervan en tot mails
groetjes en xxjes,
Joyce