Phiphi
Phiphi bestaat uit 2 eilanden die vast aan elkaar zitten met in het tussenstuk een versmalling die makkelijk te lopen is van de ene naar de andere kant. Dat is het centrum en dat bestaat uit allemaal straatjes, heel gezellig. Veel kraampjes en winkeltjes langs het pad. De rest van Phiphi is allen per longboat bereikbaar. Mijn hotel staat in het centrum dus lekker makkelijk. Volgende keer neem ik een flesje ontkalker of iets mee want deze mensen zijn niet erg schoon op hun huizen, zie foto badkamer. Mijn tanden poets ik met water uit de fles, ik ga helemaal stuk terwijl ik dit schrijf. Mijn voornemen was om iets meer op Phiphi uit te geven aan een hotel op het strand maar het is erg druk dus de prijzen rijzen de pan uit. Er zijn geen wegen alleen paden, alles word op de fiets of lopend gedaan. Het is dat de Thai goed gemanierd is anders had ik allang een uitbrander gehad want ik loop nog steeds aan de verkeerde kant van het pad hihihi. Het is ook zo dat ik niet de enige ben want het is hier net Amsterdam en de fietsers, als je begrijpt wat ik bedoel, heel lastig dus .Allerlei plannen had ik om verschillende stranden te bezoeken maar het is hier 38 graden in de schaduw en ik kom niet echt ver zo moe word ik ervan. I,m dying here in the sun, but than its a nice dead. Mijn celen zijn nog steeds aan het dansen in de zon al is de bovenste laag verschroeid. Enfin morgen ga ik door naar hippie eiland Lanta. Intussen ben ik aardig bij gekleurd en zie ik er weer uit als een echte Surinaamse. Ingrid jou heb ik in elk geval ingehaald pfff. Gisteravond ben ik naar een stranddisco geweest en heb me vergrepen aan een emmer mojito en gezellig gedanst met grappig Russisch meisje die dr ouders in het hotel gedropt had en ook alleen op pad was en ja jullie hebben het goed gelezen een Russisch meisje. Komt ervan Haidy moet je maar niet discrimineren. Alle Thailand gangers zeiden tegen me, neem niet veel kleren mee, wel ik begrijp het nu want het liefs loop ik alleen in mijn bikini. De muggen zijn me ook goed gezind dus ook dat gaat goed. Het is niet alleen rozegeur en maneschijn tussen de Thai en mij want ze zeggen op alles ja terwijl ze geen fuck hebben verstaan grrrrrr. Verder heb ik alle vruchten die ik ken uit Su gevonden. Joycie zelfs birambie zie foto. Vandaag heb ik groene mango met zout en peper gegeten heerlijk. Ik zit nu in een restaurant van een Ierse vent die me aardig in de war brengt met zijn advies over waar wel en niet te gaan. Ik ga mijn tas inpakken voor morgen want we gaan vanavond weer aan de mohjito. Sorry voor de taal en spel fouten, ik was een wild kind en zoals jullie merken niet altijd opgelet in de klas hahaha. Niet grappig dus. Inge en Jan ik mis jullie. Fotos op Fb want ik krijg het niet voor elkaar.
Hi Haidy,
Gewoon lekker genieten en laat die Russen met rust. Ik wil je straks gewoon terug en niet een berichtje krijgen dat je op Thailland moet blijven omdat je een Rus KO hebt geslagen. Relax en geniet.
Ingrid
Hai Haidy, heerlijke verhalen, geniet ervan!!
Groetjes, Bernice
Hi Haidy,
Echt leuk om je verhalen te lezen!! Geniet ervan!
Irene
heey ma heb je er nooit aan gedacht om een boek ofzo te gaan schrijven haha.... goed om te lezen dat je t naar je zin heb daar. Niet te veel drinken aub want ik ben er nie om je te helpen (uitlachen) als t fout gaat.
veel plezier!!!!!
Dwayne
Hoi Haidy,
Fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt en dat alles goed gaat. Zo dus je zit al op Lanta, we hopen dat je nog wel al het moois op PhiPhi heb kunnen zien.
We missen je ook enorm want het was super gezellig.
Heel veel plezier op het vervolg van je reis en dat je veel mooie dingen kunt zien. We blijven je volgen. Groetjes van Jan & Inge