Haidy in Thailand.reismee.nl

Ko Lanta.

Allereerst mensen, wil ik iedereen bedanken voor het meereizen en ook voor alle leuke reacties die ik krijg. Afgelopen 2 dagen zeker heel veel aan gehad. Ben graag alleen maar zo in den verre en niet echt lekker is het nice te weten dat jullie soort van bij mij zijn, thanks for that. Ik ben nog steeds op Lanta en geniet zoveel ik kan. Gisteren was achteraf toch niet zo tof want ik dacht dat ik met de pijnstillers kon stoppen maar dat ging niet zoals ik gedacht had en ik heb natuurlijk last van alle bijverschijnselen van antibiotica zal je net zien. Zal het zelf maar zeggen, ik ben een muts.Ben een eind gaan lopen vandaag en heb een paar mooie foto's gemaakt. Wat nog meer............ aa 2 grappige Zweedse gasten leren kennen een Nederlander die net afgestudeerd is als psychiater, dus dat was lachen, en daar moet ik het meedoen. Ik vermaak me wel in en om het resort maar wil toch wat gaan ondernemen dus hoop dat ik me gauw weer top voel. Gistermiddag ben ik in slaap gevallen en werd wakker van een flinke bui, ging de veranda op en daar zat een flinke pad de wacht voor me te houden, hij heeft er gezeten tot ik terug was van eten en ging er toen snel vandoor. Eten jaaaaaaa, het is bij mij 17:40 dus eeehhhh laterz.

Babs

Ola quappa,
ik hoop dat je snel opknapt. Misschien moet je die pad ff kussen als ie weer terug komt. Je weet nooit chica.
Geniet van al dat lekkere fruit enzo.
Liefs

Ingrid

Hi,

Je had die pad moeten kussen, dat was vast je Prins.... Ik hoop dat je snel weer Top bent en je reis kan vervolgen!

Groetjes!

zoey

zo dat verhaal is leuk hopelijk schrijf je nog meer het word heeeeel spannend all de leuke dingen die je doet.