Haidy in Thailand.reismee.nl

Ko Lanta.

We moesten rennen voor een vette bui die een minuut of 10 duurde heerlijk want het was goed warm. Nadat ik mezelf over gehaald had om op het strand te liggen, ben niet zo van op strand liggen loop er graag overheen maar gruwel van al die beestjes in het zand, lig ik net 2 minuten begint het te regenen, dus ik spurt naar mijn veranda en een kat komt erbij liggen. Tjek hem/haar.

Trouwens Ingrid en Barbiegirl, hij was er weer gisteravond dus misschien hebben jullie gelijk hahaha. Als ie er vanavond weer is zoen ik m vol op zijn bek want inderdaad je weet maar nooit. Over gisteravond gesproken het was heel gezellig in Monkeybar. Heen met de tuktuk en terug lopend over het strand met mijn zaklamp in mijn hand. Het kon makkelijk want alle bars aan het strand waren nog open dus ik kon stoer doen en zeggen dat ik alleen terug ging over het strand. Leuke mensen ontmoet en iets te veel cocktails maar ach. Vanmorgen terug naar de dokter, ik zag de bui al hangen want had natuurlijk allang in de gaten dat mijn urinekleur weer de verkeerde kant op ging, dus de kuur is verlengd met 5 dagen. Wanneer ik terug ben moet m'n huisarts er maar even goed naar kijken voor me. De tuinman is nu bezig om mijn huisje en ik zou hem graag willen helpen harken ofzo maar hij ziet me al aankomen, dus ik zit hier maar een beetje lui te zijn. Oja ik ga straks ff terug naar Lantastad want ik heb gisteren een klokje gekocht die waterresistant moet zijn maar het liep vol bij de eerste de beste duik in het zwembad vanmorgen dus deze Thai is van mij, wat denkt ie nou grrrr. Hahaha wat ik stoer PRATEN he, we zullen zien of ik met m'n geld of een ander klokje terug kom. Het regent weer but i don't care ik zit heerlijk op mijn veranda. Iedereen een goed weekend en niet tot gauw.

joyce

Hey,
jammer.. je had in de regen kunnen lopen net als in Su
fijn dat je nu gezelschap hebt-;) succes met je horloge bij die Thai! ok meid veel plezier, groetjes en een fijn weekend xxx

Maria

Heeyy vrouw,
ziet er allemaal heel gezellig uit die reis van je. Succes met je horloge en sterkte hoop dat je toch nog aardig kan genieten van je vakantie maar zo te lezen gaat dat goed.
Fijn weekend en groetjes terug xxxx