Haidy in Thailand.reismee.nl

Lantatown.

Neeeeeee,wat gebeurt er nu! Ik ga dus terug voor het klokje, zegt hij dat het stuk is en ik krijg een andere, dus oké ook goed dan. Als deze ook niet goed is ziet hij me morgen weer en ik loop verder het winkelcentrum uit. Verderop koop ik banaan in 3 reepjes gesneden en gebakken in flinterdun deeg, heerlijk. Nadat ik dat naar binnen had geschrokt loop ik langs de weg richting die tent waar ik van de week heerlijke Redsnapper in soort van tomatentjutnie had gegeten. Het was voor herhaling vatbaar, dus ze ziet me en zegt gedag, ik loop naar binnen en bestel. Ze keek een beetje bedenkelijk en schud ja. Zegt ze dat ze binnen 5 min terug is en is nu op de motor die Redsnapper gaan kopen hahaha ga helemaal stuk hier. Kweet niet wat ik meemaak. Terwijl ik dit schrijf komt ze al terug, ga hier echt extra van genieten. Mijn vlucht van Phuket naar Chiang Mai is ook geboekt. Maandag 19:20 en 2 uur later ben ik er. Eerst met de boot terug naar Phiphi dan direct door naar Phuket. Totaal 3 uur met overstap, dan een uur met de taxi naar de luchthaven. Dat wordt een hoop gereis. Later vast een hotel voor nacht 1 in Chiang Mai boeken. Oké, ik zit nog steeds te eten, zie ik steeds meer thaise mensen met koffers sjouwen huh. Natuurlijk het is ook voor de Thai weekend, weekendje geboekt ofzo. Net als dat de Thai voor mij interessant is ben ik interessant voor de Thai. Madam you same same but different al wijzende naar onze kleur hahaha. Enfin, er lopen 3 oudere Thaise dames en een klein meisje naar binnen en gaan zitten. Staat 1 ervan op met het meisje en gaat op zoek naar het toilet. Is er niet wordt er gezegd dus ze loopt net niet onder de luifel vandaan, trekt dat kind haar broek naar beneden en plassen maar. Dit gebeurt nog geen 2 meter bij mij vandaan. Wil m'n gezicht strak houden maar ik geloof niet dat dat erg lukt. Mijn Singha opdrinken dan met de tjuktjuk naar het resort, als ik onderweg er maar niet uit stuiter. Mijn boebies stuiteren wel bijna iedere keer uit mijn beha. Zegt dat nou iets over de weg of over mijn boebies pfffff, ja lach maar.