Haidy in Thailand.reismee.nl

Naar Chiang Mai

Dat was een avontuur naar Chiang Mai gaan, geweldig gewoon. Het zou een uur duren naar Phiphi, en we zouden om 13:00 uur vertrekken De boot naar Phuket zou om twee uur vetrekken dus Ik dacht dit komt nooit goed, but lets go. Wist ik veel dat we voor de kust van Phiphi zouden overstappen van boot naar boot. Die drie Spaanse meiden waar ik inmiddels mee aan het kletsen was wisten het en dachten dat ik dat ook wist dus dat was lachen. Ok overstappen en stoer doen maar ik weet nu wel, dat niet als maar wanneer ik weer naar Thailand kom ik een rugzak meeneem. Op de boot richting Phuket zitten kletsen met een Turk, aardige gast. Deze reis duurde twee uur en ik viel in het zonnetje in slaap. Toen ik weer wakker werd zat er een Duitse jongen naast mij en die begint ook tegen me te ouwehoeren. Hahaha ik kon hem nog het teen en tander uitleggen over Phuket dankzij Inge en Jan. Toen met de minibus naar Phuketairport. Je pist in je broek hier van het lachen als je de prijzen hoort van alles. Op het vliegveld raakte ik de weg kwijt in mijn hoofd van het ongerust maken over die infectie, het gaat nog niet echt goed. Ik heb tot twee keer aan toe een standje van personeel gehad. Een van ze was dat ik bij de gate 4 tot 7 naar binnen wou terwijl ik naar 9 moest en dat zonder mijn paspoort te laten zien dus paniek in de tent. Ik zei het toch ik ben een MUTS. Ben toen maar in een massage stoel geploft. Wat was dat lekker, je hele rug word in een bolling geduwd zo hard gaat dat ding, i love it. De vlucht duurde iets korter dan twee uur en ik zat goed, leren stoelen. Het hotel was geweldig en mijn bed rook heerlijk, dat was echt niet in mijn lowbudget huisje op Lanta. Terwijl ik hier minder betaal. Vanmorgen was ik weer vroeg wakker dus weer heerlijk warm douchen en door naar het volgende hotel dicht bij de nachtbazaar en ik denk dat ik hier blijf tot ik naar Chiang Rai verhuis.

Intussen zit ik aan een heerlijk ontbijt, geroosterd brood met kaas, fruitsalade en heerlijke koffie met gecondenseerde melk. Het is bewolkt en voor mij ishet fris, ik denk een graad of 25. Dit verhaal uploaden en dan op pad.

Karen

Klinkt goed! Ik houd van lekker ruikende bedjes ;-) Dat is een echte luxe... Koffertjes zijn inderdaad niet zo handig als je elke keer moet overstappen, maar ach, sjouwen is ook niet alles! Geniet er nog even lekker van... dan blijf ik lekker je verhalen lezen!
x

joyce

heerlijk om al die verhalen te lezen, ik krijg nu toch zo een zin om met vakantie te gaan! ben harstikke verkouden, maar verder gaat het wel. geniet er nog lekker van en blijf schrijven ;-)

groetjes xxx

Elvira

Super leuk joh om al je verhalen te lezen!! Ik wil ook!!!!! :-)) Geniet er nog lekker van!!! Have Fun!!!! X