Bangkok en Pattaya
Eerst klagen dat weten jullie wel, so lets begin. Ik ben zo moe dat ik echt overal slaap en de reis naar Pattaya was weer een goede gelegenheid. Trouwens het is geen vervelende vorm van vermoeidheid, meer zo als na een lange dag hard werken. Waar ik wel van baal is dat mijn heup elke ochtend voor me verpest en ik de dag nu met 2 paracetamol begin anders trek ik het niet. Tja, jongens Bangkok, als je van steden bekijken houd is Bangkok echt gigantisch om te zien. Ik moest overnachten dus de stad in op zoek naar Chinatown en Rivercity. Met een veerboot voor 1 eurocent de rivier over, daar door een tjuktjuk naar MKB shoppingmall gebracht. Dat is zo groot dat ik niet wist hoe gauw ik uit eruit moest komen en ben het Thais gedeelte in gegaan. Gegeten en gedronken en weer naar het hotel.

Mooie kamer hoor maar het hotel word gerenoveerd en het ligt pal langs de ringweg dus veel lawaai, toch overal doorheen geslapen. Douchen en naar Chinatown, daar heb ik het lekkerste vis gerecht gegeten ooit voor 80 eurocent.

Toen 2 meest irritante Thai mensen ontmoet, ben er nog kwaad over. Volgende ochtend naar Pattaya daar zit ik nu en geniet van een uitgebreide lunch. Ook deze kamer is prachtig en nog snel ff genieten hier voor ik woensdag weer terug naar Bangkok moet.

De rook is jammer genoeg ook hier naar toe over gewaaid maar de zon doet toch zijn best voor me. Ik mis mijn kind en wil eigenlijk om hem wel naar huis. Hoe moet het nu met mijn plan om na mijn pensioen naar Azië te verhuizen? De Thai vraagt steeds vaker of ik ook Thai ben hahaha gekke mensen. Voel me steeds meer een bezienswaardigheid hier. Veel buitenlanders hier met een Thai aan hun zijde natuurlijk. Mijn Singa op drinken en de buurt verkennen. Tot later mensen en geniet van jullie spaarzame zon in Ned.
Ola chica,
van dat slapen weet ik nog.
Weet jij nog van onze busreis naar Spanje?? We waren alleen tijdens de stops wakker en als de bus weg reed vielen wij weer in slaap.
Is het ontbijt beter als in de Spaanse hotels?
Hoop je snel weer te zien/spreken.
Liefs Barbie-girl
Hey Haidy,
Wat leuk dat je ook nog naar Pattaya bent gegaan. Jan en ik zijn daar ook geweest. Ga je zeker lekker stappen? Geniet er maar lekker van! Lekker aan de Mochitos. Het weer wordt al iets beter hier maar geef mij maar het klimaat van Thailand. Ik spreek je gauw. Groetjes van Inge